Cautare

5649 de rezultate pentru "stirile protv braila17 februarie 2010" (3.30 secunde)
TAUR Din pacate, astrele arata ca saptamana 18-24 februarie 2019 vine pentru tine cu ceva discutii. ... LEU Aveti multe framantari in saptamana 18-24 februarie! ... Schimbarile aparute intre 18-24 februarie sunt benefice! ... CAPRICORN Muncesti din plin in saptamana 18-24 februarie. ... PESTI Pestii sunt foarte norocosi in saptamana 18-24 februarie.
Aprecierea constanta a leului stimuleaza importurile, care, in februarie, au inregistrat un ritm de crestere aproape dublu fata de cel al exporturilor: 18,6% fata de 10,2% in februarie 2004.
La sfarsitul lunii februarie 2010, cativa notari datorau statului peste 322.000 de lei, iar pana la sfarsitul lui februarie 2011, au urcat la 709.000 de lei.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
La inceputul discursului sau, Elena Basescu a spus ca "in data de 8 februarie 2010, Romania a acceptat invitatia facuta de catre presedintele Statelor Unite de a participa la dezvoltarea sistemului american de aparare antiracheta".
Urmatoarea evaluare a Fondului era oricum programata pentru sfarsitul lui ianuarie-inceputul lui februarie 2010, cu livrarea celei de-a patra transe in martie", a explicat joireprezentantul FMI pentru Romania si Bulgaria.
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
Prelungirea valabilitatii tichetelor a fost reglementata prin Ordinul 1.936 al ministrului mediului si padurilor, László Borbély, care a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in 17 noiembrie 2010.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Putem sa oprim, si asta a facut guvernul in 2010 si avem obligatia sa continuam.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Realitate FMI recunoaste in februarie 2010 ca sectorul financiar din Romania a avut un rol practic inexistent in sustinerea economiei reale in anul 2009 2. ... (Jefrrey Franks, 2010) - rezultatul:
In octombrie 2010, intr-un material publicat de Capital.ro, Schwartzenberg spunea ca "se considera un milionar atipic, intrucat este un tip de om care are nevoie de lucruri putine".
Potrivit evidentelor Biroului Europol din Italia, Dragos Cristian Sorica a fost anchetat in 2008 si 2010 pentru conspiratie, falsificare de carduri, fraude informatice si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Iulian Dumbrava a fost si el anchetat pentru furt calificat si fraude informatice in 2010.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
1) Bugetul pentru 2010 este iluzoriu, deoarece cresterea economica de 1,3% este bazata pe o crestere a consumului populatiei cu 3%, crestere ireala, deoarece intrarea in procedura de insolventa a societatilor comerciale va ingrosa numarul somerilor alaturi de cei din sectorul bugetar. 2) Bugetul pentru 2010 este antisocial:
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com